Лечков: Финландия с нищо не ни превъзхождаше, два удара - два гола


Лечков: Финландия с нищо не ни превъзхождаше, два удара - два гола
Снимка: БГНЕС

1300 0

Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков заяви, че не е на дневен ред смяна на Георги Дерменджиев след загубата от Финландия с 1:2. Според него финландците не са ни превъзхождали по нищо и са се възползвали от шансовете си.

"Смяна на Георги Дерменджиев не е на дневен ред, дайте да не го коментираме това нещо. Този въпрос на стои на дневен ред въобще. Реално Финландия с нищо не ни превъзхожда. Два удара, два гола, треньорите да направят анализи и да посочат грешките. Равностойни отбори, можеше да е 2:2, но изпуснахме дузпата. Имаме и болни от COVID-19, това е реалността.

Казах преди 10 години, нека си видим си видим вътрешното първенство, да видим мачовете сряда и събота, кои българи играят, вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета. Винаги съм казвал, че нашите трябва да покажат най-доброто от себе си. Прекалено може би много сме се радвали, вдигнахме летвата, но да не се връщаме толкова назад. Безкрайно ми е мъчно, трябва да имаме силно вътрешно първенство. Все по-малко имат желание младите за спорт, това е положението, всички сме виновни, дали аз, дали вие сте... Това е", каза Лечков. А какво заяви Георги Дерменджиев след двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички