Дерменджиев все пак видя и положителни неща след поредната загуба на националите


Дерменджиев все пак видя и положителни неща след поредната загуба на националите
Снимка: БГНЕС

1301 0

Националният селекционер Георги Дерменджиев призова все пак да се поощрят играчите след поредната загуба в Лигата на нациите. Националите ни загубиха с 1:2 и са на последно място в групата си.

"Всеки мач е различен за себе си. Ние влязохме малко плахо в срещата и бяхме наказани и трябваше да догонваме. Имаше възможност и да се получи различен резултат, но пропуснатата дузпа оказа влияние. Когато играеш със съперници от такава класа всяка грешка се наказва. Това са грешките на растежа. Играчите доста се постараха, но Финландия е добър отбор. Въпреки всичко имаше моменти, в които отборът ме удовлетвори, тъй като нямаше апатия. Имаше положителни неща", каза Дерменджиев.

„Ние можем да излезем срещу Ирландия освободени и не се знае какъв резултата може да постигне, Играчите днес се постараха, Финландия е един добър отбор и имам известно удовлетворение, че нямаше апатия. Момчетата показаха много борба. Искам да покажа положителните неща, да ги покажа на момчетата и те да се опитват да ги повтарят“, завърши Дерменджиев. Според Йордан Лечков пък Финландия не е ни превъзхождал в двубоя - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички