Къде да гледаме двубоя Ейре - България от Лигата на нациите?


Къде да гледаме двубоя Ейре - България от Лигата на нациите?
Снимка: БГНЕС

1555 0

Българският национален отбор по футбол излиза в последния си мач за календарната 2020 година. Той ще бъде и последен в групата на турнира от Лигата на нациите. Съперник на "лъвовете" ще е Ейре, като мачът ще се проведе в Дъблин.

Футболистите на Георги Дерменджиев изпращат разочароваща година, в която имаха огромен шанс да се класират на голям форум (Евро 2020) за първи път от години насам, но той бе пропилян. Освен това, в Лигата на нациите представянето също не бе на ниво и отборът има само 1 точка от цели 5 мача.

Тя дойде в първия двубой именно срещу днешния съперник. На 3-ти септември двата тима откриха участието си в турнира на Националния стадион "Васил Левски", като България водеше до последните секунди от двубоя, но Ейре изравни след удар с глава от ъглов удар.

Българите бяха в много тежка серия без победа от 17 ноември 2019 година и само 1 триумф в последните 19 мача, но бе постигната победа в историческата контрола срещу непретенциозния тим на Гибралтар. За съжаление, веднага след това бе допуснато ново поражение - от Финландия с 1:2.

Така "лъвовете" ще излязат за своята чест тази вечер, без да имат шансове за каквото и да е било. Тимът ще опита да се отлепи от 4-ото място и да размени позицията си с 3-ия Ейре, като по този начин запази и мястото си в дивизия В. Мачът започва в 21:45 часа българско време, като ще бъде предаван пряко по БНТ и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички