Дерменджиев: Трябва търпение, за да възродим националния отбор


Дерменджиев: Трябва търпение, за да възродим националния отбор
Снимка: БГНЕС

856 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев заяви, че трябва време и търпение за възраждане на националния отбор. Тази сутрин тимът ни замина за Ирландия, където утре е последния мач от групата в Лигата на нациите.

"В този мач всичко е възможно, казвал съм много пъти, че всеки мач излизаме за победа. Много дълга тема за негативните резултати и националния отбор. Това е реалността. Ние трябва да понесем критиките, но и трябва да направим така, че да имаме търпението и да възродим националния отбор. Трябва много търпение и да се вземат правилните решения. Няма как сега да ги разяснявам сега какви са правилните решения", каза Дерменджиев.

Той заяви, че ситуацията с болните футболисти със сигурност го изправя пред изпитание. "Дали ще събера състав въпроса е труден. Тези момчета, които са тук, те ще излязат и ще играят. Щом го задавате този въпрос знаете за какво става въпрос. Ирландия е един отбор, който е на средноевропейско ниво. Имат проблеми - наказани играчи, играчи с ковид. Ще видим с какъв състав ще излязат, но какъвто и да е състава вие знаете в какви отбори играят те", допълни треньорът. А какъв бе поредният удар върху Георги Дерменджиев преди мача вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички