Кръстаич иска две контроли - получава ги около Световното


Кръстаич иска две контроли - получава ги около Световното
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2232 0

Младен Кръстаич е поискал две контроли от футболната ни Централа, която тя ще осигури. Специалистът иска да се запознае подробно с възможностите на бъдещите си възпитаници, а приятелските срещи вероятно ще са през ноември. БЛИЦ съобщава, че вероятно става въпрос за Кипър и Люксембург, като и в двете срещи "лъвовете" ще гостуват.

"Отдавна се знае, че през ноември има свободни дати за контроли на отбори, които няма да участват на Световното първенство. Молбата на Кръстаич беше още отсега да намерим съперници. Желанието му е напът да бъде изпълнено. Почти всичко сме договорили с двете федерации на Кипър и Люксембург", цитира медията свои източници от БФС.

Дебютът на Кръстаич начело на България е на 23 септември, когато посрещаме Гибралтар в пореден мач от Лигата на нациите. Три дни по-късно предстои и визита на Северна Македония, която ще затвори тазгодишния цикъл в надпреварата. 

След това ще дойде времето и на въпросните проверки. До този момент България събра едва 3 точки от 4 срещи, като само Гибралтар е в по-лоша позиция - само точка, изкована с реми срещу "лъвовете". Главната цел към момента за Кръстаич е оставане в Лига "С" на турнира. 

Вижте какво щастие споходи капитана на националите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички