Кристиян Малинов: Мачът с Унгария е в миналото, излизаме за победа срещу Уелс


Кристиян Малинов: Мачът с Унгария е в миналото, излизаме за победа срещу Уелс
Снимка: БГНЕС

1397 0

Националът Кристиян Малинов смята, че поражението на българския отбор от Унгария в полуфиналния бараж за Евро 2021 е дошло най-вече заради физическото и психическото натоварване в отбора. Полузащитникът оставя загубата в миналото и гледа напред - към мача с Уелс утре вечер. 

"Всички осъзнаваме какъв шанс изпуснахме срещу Унгария. Това вече е в миналото, няма какво да го мислим, излизаме за победа утре. Когато излезем на терена и мерим сили с друг отбор, винаги сме концентрирани, защото играем за България. Просто физическото и психическото натоварване беше много голямо срещу Унгария. Всички дадохме повече от 100% от себе си. Ние сме футболисти, излизаме, играем, а вече кой ще е треньор не коментирам", заяви Малинов.

"Загуба след загуба тежи, разбира се. Ние всеки ден излизаме и тренираме, опитваме се да се подобряваме, следваме указанията на треньора. Чисто като игра стигаме до положения, но не можем да ги реализираме, не знам защо. Относно допуснатите голове, може би недоглеждане, проспиване на дадени ситуации и затова се стига до тези попадения. Треньорът иска да излизаме на терена, да играем футбол, мотивира ни преди мачовете, но за момента сме попаднали в такава ситуация, която се дължи на поредицата от загуби", добави още той.

А какво каза националният селекционер Георги Дерменджиев преди мача с Уелс - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички