Красен Кралев: За радост на всички Георги Дерменджиев е минало


Красен Кралев: За радост на всички Георги Дерменджиев е минало
Снимка: Йорданка Калчева

1616 0

Спортният министър Красен Кралев за пореден път се изказа доста критично към вече бившия селекционер на националния отбор Георги Дерменджиев. Според Кралев е радостно, че тази година вече е в миналото за националите ни, както и ръководенето на Дерменждиев.

"За радост на всички Георги Дерменджиев е минало, загуби цяла година, два гола за 540 минути, всичко е ясно, нивото е ясно. Изумен съм просто! Четох доклада, който беше публикуван в един ежедневник, и никъде не видях дори една самокритика. Да се надяваме, че подобни мигове ще бъдат спестени на българските фенове. Знаете какво е мнението на всички за този треньорски екип и треньор.

Идва добро поколение - Наумов от ЦСКА 1948, Виктор Попов от Черно море, братята Христови, Лъчо Котев от Арда от страхотен футболист, Светльо Ковачев, Здравко Димитров, Калоян Кръстев, Антов, Турицов, Илиан Илиев... За 5 секунди изброих над 10 имена", заяви Кралев пред БНТ в "Арена Спорт".

"Проблемът на българския футбол е съдийството. При тези зависимости няма как да се привлекат читави инвеститори. Това отблъсква инвеститори и публика, няма да говоря как се обезверяват футболистите. Надявам се след Конгреса тази част от футбола да се реформира, а не да си заравяме главите като щрауси", допълни още той.

А кой се очаква да е новият селекционер на България - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички