Костадинов: Не беше леко, но вярвахме в себе си


Костадинов: Не беше леко, но вярвахме в себе си
Снимка: БГНЕС

829 0

Полузащитникът Георги Костадинов, който отбеляза втория гол за България, изрази радостта си от успеха над Швеция с 3:2 в световна квалификация.

"Най-важно е каква е атмосферата на терена. Както каза и треньорът, няма смисъл да се говори какъв колектив има извън терена, важно е на игрището да даваме всичко от себе си, да се подкрепяме, да има взаимопомощ. Когато се съберем добри футболисти, смятам, че резултатите винаги ще бъдат налице. Определено не беше леко, но просто вярвахме в себе си и бяхме убедени, че ще победим", коментира той.

"Не е по-специална тази победа, за всеки мач се дават три точки. За нас статистиката няма значение, просто искахме да се концентрираме, да излезем мобилизирани и да спечелим, за да дадем на публиката това, което заслужава. Разбира се, че съжаляваме за загубата в Беларус, но ако трябва да бъдем трезвомислещи, според мен с оглед на малкото време, от което старши-треньорът е начело, смятам, че показваме доста добра игра и добри резултати. Най-важното е да се възстановим и главите ни да бъдат чисти, за да може на терена да бъдем концентрирани и с тактическа дисциплина да победим", допълни халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички