Божиков: Още сме в играта, надявам се на добър мач с Холандия


Божиков: Още сме в играта, надявам се на добър мач с Холандия
Снимка: БГНЕС

1172 0

"Надявам се на един добър мач в Холандия. Още сме в играта, но в България винаги е така - ако направим един добър резултат, всички почват да говорят за класиране, ако направим една загуба, ни сриват със земята".

Това коментира защитникът на националния отбор по футбол Васил Божиков след победата над Швеция с 3:2 в световна квалификация, играна на Националния стадион "Васил Левски".

"Лъвовете" успяха да запишат първи успех над този съперник от 50 години насам, като по този начин се изкачиха на трето място в своята група.

"Доста години не сме имали победа над Швеция. Много се радваме, целият отбор е много щастлив от победата. За късмет днес отново се представихме добре тук, бихме Холандия и Швеция в два поредни мача. Трябва да сме концентрирани, ние си знаем възможностите, трябва да показваме такава игра всеки път, защото знаете в каква група сме - с Швеция, Холандия и Франция", каза Божиков след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички