Младен Кръстаич и България ще трябва да се справят без Доминик Янков?


Младен Кръстаич и България ще трябва да се справят без Доминик Янков?
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1476 0

Селекционерът на България - Младен Кръстаич, e напът да остане без един от най-перспективните си играчи сред младата селекция, която се опитва да сформира за бъдещето на страната във футбола. 

"Лъвовете" ще изиграят контроли като гости с Кипър и Люксембург на по-късен етап през настоящия месец, а от групата на България се очаква да отпадне Доминик Янков, разкрива БТА. Информацията идва от щаба на сръбския специалист, след като футболистът на Лудогорец не е в оптимална форма. 

Всъщност неговото състояние е неясно, тъй като първо претърпя успешна артроскопия в началото на октомври за отстраняване на минимален дефект на латералния менискус на коляното, след което последва 4-седмично възстановяване от интервенцията. 

В последния ден на миналия месец Янков записа едно полувреме за дублиращия отбор на шампионите във второто ниво на българския футбол, но повече не се е появявал в игра.

Той е третият футболист, на когото Кръстаич няма да може да разчита за гостуванията на Кипър на 16 ноември и на Люксембург четири дни по-късно. Защитникът на Черно море Виктор Попов отпадна от състава заради травма на рамото, а халфът Илиян Стефанов от Левски е с контузия в глезена.

Вижте коя голяма звезда на България е близо до завръщане в игра!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички