Капитанът на Литва посочи най-голямата слабост на националния отбор на България


Капитанът на Литва посочи най-голямата слабост на националния отбор на България
Снимка: Getty Images

2495 0

Капитанът на Литва Ернестс Шеткус каза няколко думи преди мача срещу България (неделя, 19:00 ч.) на стадион "Васил Левски". Вратарят на гостите заяви, че тимът е готов за спечели първи точки в групата и посочи с какво са известни "лъвовете" и коя е тяхната слабост:

"Идваме тук след тежка загуба от Северна Ирландия, но показахме добра игра. Относно утре сме готови да победим. Готови сме да спечелим първи точки в нашия актив. Играл съм в Ботев Пловдив, познавам Тошко Неделев, който все още е в националния, макар и не сред стартовите 11. Ние ще направим нашите анализи", разкри Шеткус и добави:

"Моята е работа е да пазя. Няма значение кой стреля, дали някой от България или от друга страна. Българите са известни със скоростта си и с техническите си възможности, но не и с дисциплината си", коментира вратарят на Литва.

Във вчерашния ден (3 септември) Ясен Петров повика още един футболист на Левски в националния отбор - ето го неговото име.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички