Стана ясно колко време ще е вън от игра Георги Костадинов


Стана ясно колко време ще е вън от игра Георги Костадинов
Снимка: Getty Images

1529 0

Капитанът на България Георги Костадинов ще бъде извън игра няколко седмици. По информация на "Спортал" полузащитникът има дупка в главата след сблъсъка със съперников играч по време на мача на неговия Арсенал (Тула) срещу Химки и вероятно счупване на скула. Това налага спешна операция, както съобщихме по-рано.

Със сигурност Костадинов ще остане 3-4 дни в болница в Москва, където е настанен. След това ще му бъде направена специална маска, с която да играе през първите седмици след завръщането си на терена.

Опитният национал със сигурност пропуска следващите 2 мача на националния отбор - световните квалификации срещу Литва и Северна Ирландия. След операцията му ще стане ясно дали той ще бъде на линия за контролата с Украйна и последната квалификация - срещу Швейцария през ноември. За негово съжаление, както и за това на селекционера Ясен Петров, Костадинов пропусна 4 от досегашните 9 мача на България с новия треньор. Това се случи поради различни здравосоловни причини. А ето кой национал още е под въпрос за двете предстоящи квалификации. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички