Ясен Петров: Срещу Франция ще вкараме млади хора, които трябва да бъдат подкрепени


Ясен Петров: Срещу Франция ще вкараме млади хора, които трябва да бъдат подкрепени
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1350 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров разкри, че в приятелския двубой срещу Франция ще излезе с млад отбор, който обаче се нуждае от подкрепа. Петров заяви още, че е оптимист преди мача, вижда добър колектив и настроение в отбора.

"Искам да видя един отбор, който иска да покаже себе си, който иска да затрудни Франция и иска да бъде подкрепен. Този отбор има нужда от подкрепа. Искаме да вкараме млади хора, но те трябва да бъдат подкрепени. Утре младите могат да заявят себе си.

Трябва младите да са много умни и да са концентрирани. Знам, че много хора не ни вярват, но аз съм оптимист. Виждам добър колектив и добро настроение", започна Петров, който призна, че Илиан Илиев младши най-вероятно ще бъде титуляр.

Ще ни е много трудно, защото ще има играчи, които ще трябва да изиграят трети пореден мач по 90 минути. Ще ни трябва около един час, за да кажа най-добрите страни на Франция. Това е завършен отбор, но ние имаме нашите аргументи. Това може да е едно ново начало за нас", добави още Ясен Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички