Занев даде съвет на Русия как да играе срещу Белгия на Европейското по футбол


Занев даде съвет на Русия как да играе срещу Белгия на Европейското по футбол
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

822 0

Бившият капитан на ЦСКА и доскорошен национал Петър Занев коментира контролния мач между българския тим и Русия. „Сборная“ взе минимална победа над тима на Ясен Петров. Занев, който има дълъг стаж в руското първенство, даде някои съвети на руския тим за предстоящия мач с Белгия на Европейското първенство по футбол.

„Русия мислеше повече за Европейското, отколкото за мача с България, но все пак предимството беше на страната на вашия отбор. Да, гостите имаха добри шансове да отбележат, но в началото на мача Шунин спаси, а през второто полувреме Илиев не можа да се справи с добро подаване“, коментира защитникът пред „Риа новости“.

Русия диктуваше темпото, контролираше топката и не успя да използва моментите си. България се защитаваше добре и не позволяваше на съперника да се разгърне в атака. С България трябва да диктувате темпото, да атакувате и да търсите свободни зони. С Белгия на Европейското това няма да се случи“, допълни той.

Срещу тях трябва да се защитавате добре, да използвате шансовете си на контраатаки. Белгия е един от най-силните национални отбори в света, с тях ще бъде много трудно, но руският тим знае как да се защитава добре“, завърши Занев. Ето къде може той да продължи кариерата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички