Ясен Петров след загубата от Русия: Не мога да бъда недоволен от старанието


Ясен Петров след загубата от Русия: Не мога да бъда недоволен от старанието
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1404 0

България загуби приятелския мач с Русия с 0:1, а голът дойде от дузпа в 83-ата минута на срещата. След края на двубоя старши треньорът на "лъвовете" Ясен Петров заяви, че e доволен от старанието на играчите си, но една грешка е решила изхода: 

"Не мога да не бъда доволен от старанието на нашите футболисти срещу много сериозен противник. Атмосферата беше прекрасна, но за съжаление не издържахме. Допуснахме една грешка. Ние също имахме своите шансове. Не бяха много, но бяхме на косъм от това да поведем първи. Футболистите се стараха много и не мога да не бъда доволен от тях", заяви наставникът и добави:

"Футболистите на Русия в защита са много класни. Ако последният пас беше добър, можеше да отбележим. Наско изпусна златен шанс след добър пас на Десподов. Срещу такъв противник трябва да се възползват. Днес си беше една битка. Видяхте, че отговорихме на темпото на руския отбор. Доволен съм, че не позволихме голова възможност от статични положения. Смятам, че има развитие в нашия отбор. Срещу Франция ще има промени, ще влязат и по-свежи хора. Ще бъде поредният труден мач", каза още Ясен Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички