Ясен Петров посочи кой има място в националния отбор


Ясен Петров посочи кой има място в националния отбор
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1590 0

Новият селекционер на националния отбор по футбол на България Ясен Петров говори в интервю пред БНТ. Той коментира зимните приятелски срещи на родните тимове и отбеляза, че при тях чуждестранните съдии са свирили срещу отборите ни. Освен това, Петров разкри кой ще има място в националния отбор.

"Направи ми впечатление, че имаше много съдийски грешки, и то винаги в ущърб на българските отбори. Тенденцията е такава. Но като цяло представянето на българските отбори беше на ниво.

Националният отбор е отворен за всеки, който е в добра форма, показва резултати и добри игри. Но трябва да покаже. Не съм от притеснителните. За мен националният не е чест, а кауза. Трябва да направим един добър отбор. Играем 11 на 11. Малко по-възрастен съм, но съм си същия по характер. Дай Боже да е за добро.

Самочувствието се гради с резултати. Всичко е пред нас и днес. Връщайки се назад, нищо няма да направим. Говорили сме с много футболисти. Желая им много късмет и здраве. Всеки млад, който играе добре и ви бърка в очите, е добре дошъл" - сподели Петров.

Той коментира и трансфера на Валентин Антов в Болоня: "Естествено, че трансферът на Валентин Антов ме радва. Кой треньор не би се гордял с футболист, който играе в такова силно първенство".

А Ивелин Попов обясни от какво зависи завръщането му в националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички