Янис Карабельов: Липса на малшанс при ситуациите за гол в наша полза


Янис Карабельов: Липса на малшанс при ситуациите за гол в наша полза
Снимка: БГНЕС

2692 0

Янис Карабельов съжали сериозно за поражението на България от Унгария в плейоф за участие на Европейското първенство по футбол през 2021 година. Звездата на Славия изигра пълни 90 минути и се представи на нелошо ниво, но като цяло "лъвовете" се пропукаха в защита и след няколкото пропуска в нападение нямаха шанс за обрат и класиране. 

 

"Съжалявам за резултата, мисля, че допуснахме грешки, които се оказаха фатални. 
лесни голове: Мисля, че анализирахме грешките и прекалено много се говори за тях, но за съжаление отново допуснахме грешки и то точно такива", отсече Карабельов, който след това допусна лапсус, с който Валери Божинов се отчете преди много години, отново коментирайки мач на националния отбор. 
"Не мисля, че Унгария ни излъга. Футбола е игра на грешки. Ние допуснахме много такива. Може би имаше липса на малко малшанс при ситуациите, които имахме за отбелязване на гол в наша полза. Ако бяхме изравнили, със сигурност мачът щеше да стане различен. Не мисля, че има от какво да се срамуваме. Трябва да се гордеем с играта. Не мога да анализирам грешките, питайте треньора", каза още Карабельов. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички