Ивелин Попов: Защо младите не правят трансфери в чужбина?


Ивелин Попов: Защо младите не правят трансфери в чужбина?
Снимка: БГНЕС

2182 0

Доскорошният капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов не се изказа особено ласково за играчите, които играят в България, като според него то са по-малко подготвени. "Българските футболисти, които играят в чуждестранни клубове, са по-добре подготвени от тези у нас”, сподели Попов.

"Тези "младите", както ги наричаме, не трябва да влизат в националния по изкуствен път. Защо младите не правят трансфери в чужбина. Имаме седем човека, които играят извън България и със сигурност са по-добри от нашите. Един играч на моите години в Турция тича по 12 километра, а у нас са по 8", допълни той пред Нова.

"Още декември месец изказах доводите си. Един път, след като си дадеш дума – не е редно, не можеш да се отмяташ”, заяви Ивелин Попов относно отказването си от националния отбор. Той го обяви малко преди последната ни евроквалификация с Чехия на Националния стадион, завършила с победа с 1:0 за отбора ни. Съвсем наскоро той разкри и още една причина за това негово решение - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички