Принудителна промяна в състава на България за световните квалификации


Принудителна промяна в състава на България за световните квалификации
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1211 0

Лоша новина застигна националния отбор на България и създаде главоболия за селекционера Ясен Петров. Един от проспериращите български играчи - Петко Христов, е получил травма и няма да е на разположение както за следващия мач на клубния си Специя, така и на България за мачовете срещу Украйна (контрола) и Швейцария (световна квалификация). 

Христов все по-често играе в Серия А и оставя добри впечатления с играта си, като се очакваше да е титуляр в мача с Швейцария. Неговото място в селекцията на Петров пък ще бъде заето от Кристиан Димитров. 

Бившият защитник на Ботев (Пловдив) в момента се подвизава за Хайдук (Сплит). В края на миналия сезон той загуби титулярното си място в хърватския клуб, а от началото на сезона има само 20 минути в шампионата. Единственият му мач като титуляр е в първия кръг за Купата срещу Приморац. Въпреки липсата на игрово време, Ясен Петров е готов да му гласува доверие. 

Пълния състав на България за мачовете с Украйна и Швейцария вижте, като последвате линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички