Звезда на ЦСКА 1948 скандализира: Не съм в националния заради лично отношение


Звезда на ЦСКА 1948 скандализира: Не съм в националния заради лично отношение
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1737 0

Вратарят на ЦСКА 1948 Даниел Наумов направи скандално изказване, че не попада в националния отбор по футбол на България заради лично отношение от човек от щаба на селекционера Ясен Петров.

"Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е продиктувано от мое действие или конкретна ситуация. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор.

Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи.

Мисля да покажа с добри игри, че имам място в националния отбор. Не искам да упреквам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам изключително много Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия отбор именно под негово ръководство. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния отбор" - заяви той.

А ето ги избраниците на Ясен Петров за мачовете с Украйна и Швейцария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички