Емил Костадинов посочи какво трябва да се промени в националния и заяви: Каквото зависи от мен, ще направя


Емил Костадинов посочи какво трябва да се промени в националния и заяви: Каквото зависи от мен, ще направя
Снимка: БГНЕС

970 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз (БФС) Емил Костадинов говори относно националния отбор по футбол на България. Той сподели, че прекалено много чужденци играят у нас и това е един от проблемите, както и че ще направи всичко, което зависи от него.

"Говорим доста години, че трябва нещо да се направи, за да тръгне националният отбор нагоре. Прекалено много чужденци играят в България. Трябва да се дава повече шанс на наши футболисти. Каквото зависи от мен ще се опитам да го направя, тъй като вече няма накъде" - сподели той, като след това се насочи към представянето на националния отбор до 21 години, който бе близо до класиране на Евро 2021.

"Мисля, че се представихме отлично в квалификациите, с изкючение на мача в Латвия, където загубихме две точки. Тези точки ги загубихме със същите футболисти, които играха при победата с 3:0 над Естония, така че не мисля викането на младежки национали в представителния тим е повлияло по някакъв начин. В младежкия отбор има и други добри футболисти, така че за мен това не е грешка. Имаме много млади таланти и тези момчета го доказаха. Те са били на Европейско първенство до 17 години и до 19 години, тъй че имат качества да са в първия отбор".

Наставникът на младежите Александър Димитров призна, че има горчилка от пропуснатия шанс за класиране.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички