Попов: За мен няма връщане назад, дадох мнение кой трябва да бъде следващият капитан


Попов: За мен няма връщане назад, дадох мнение кой трябва да бъде следващият капитан

5815 0

Ивелин Попов сподели, че няма шанс да продължи да играе за националния отбор, тъй като е дал дума. Капитанът на България изигра последния си мач с националния отбор при победата срещу Чехия с 1:0.

"Усмивката е от щастие и удовлетворение. Радвам се, че успяхме да победим и такъв съперник като Чехия. Това е мач на национално ниво и никой не може да си позволи да дойде отпуснат. Няма шанс да продължа. Дал съм дума, колкото и да е тежко. Дал съм дума и връщане назад няма", категоричен бе Попов.

"Вчера съм казал моето мнение кой трябва да бъде следващият капитан на България. Казал съм моето мнение. Не искам да се водят спекулации. Те са три-четири имена. Говорих си и с Десподов. Той ще трябва да бъде един от хората, който да води отбора. Той ще е един от хората, който ще води целия отбор. Радвам се, че победихме“, допълни Попов.

"Победите винаги са ме радвали, загубите винаги болият. Изпусната дузпа от Малта е най-тежкият момент. Успях да го превъзмогна. Семейството също пострада много от това заради мен. Преодоляхме го, но помня предимно хубавите моменти. Радвам се, че съм работил с много големи треньори. За някои не съм бил перфектният съотборник. Викам, понякога псувам". 

А какво заяви Георги Дерменджиев след първата ни победа в квалификациите за Евро 2020 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


Роналдо - Феномена, който многократно разби прогнозите и завладя футболния терен

Роналдо Луиш Назарио де Лима - по прякор Феномена, а не "другият Роналдо" или "дебелият Роналдо". Много закачени...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама