Попов: За мен няма връщане назад, дадох мнение кой трябва да бъде следващият капитан

Ивелин Попов сподели, че няма шанс да продължи да играе за националния отбор, тъй като е дал дума. Капитанът на България изигра последния си мач с националния отбор при победата срещу Чехия с 1:0.

"Усмивката е от щастие и удовлетворение. Радвам се, че успяхме да победим и такъв съперник като Чехия. Това е мач на национално ниво и никой не може да си позволи да дойде отпуснат. Няма шанс да продължа. Дал съм дума, колкото и да е тежко. Дал съм дума и връщане назад няма", категоричен бе Попов.

Лечков изуми с изказване: Михайлов още е президент на БФС, не знаех, че Ивелин се отказва

Йордан Лечков изуми с изказване след победата на националния ни отбор срещу Чехия в последната евроквалификация. Според него Борислав Михайлов пр...

"Вчера съм казал моето мнение кой трябва да бъде следващият капитан на България. Казал съм моето мнение. Не искам да се водят спекулации. Те са три-четири имена. Говорих си и с Десподов. Той ще трябва да бъде един от хората, който да води отбора. Той ще е един от хората, който ще води целия отбор. Радвам се, че победихме“, допълни Попов.

"Победите винаги са ме радвали, загубите винаги болият. Изпусната дузпа от Малта е най-тежкият момент. Успях да го превъзмогна. Семейството също пострада много от това заради мен. Преодоляхме го, но помня предимно хубавите моменти. Радвам се, че съм работил с много големи треньори. За някои не съм бил перфектният съотборник. Викам, понякога псувам". 

А какво заяви Георги Дерменджиев след първата ни победа в квалификациите за Евро 2020 - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!