Иван Вуцов: Момчетата са се възстановили от загубата и може да вземат нещо от Швеция


Иван Вуцов: Момчетата са се възстановили от загубата и може да вземат нещо от Швеция

1030 0

Бившият селекционер на националния отбор Иван Вуцов вярва, че възпитаниците на Петър Хубчев са забравили тежкото поражение от Франция и сега могат да измъкнат поне точка от визитата на Швеция.

"Мисля, че момчетата са се възстановили от загубата в Париж и може да вземат нещо от Швеция. Трудно ще бъде, но дано да успеем. При тях също има промени, по-различен отбор са от европейското", сподели пред "Тема Спорт" бившият изпълнителен директор на Българския футболен съюз.

Ново тежко изпитание пред България

За назначението на Петър Хубчев, дошло след решението на Ивайло Петев да приеме офертата на Динамо Загреб, той каза: "Петър Хубчев пое националите в труден момент, сложи си таралеж в гащите, но няма как. Познава нещата, умее да работи с играчите, познава ги. Дано да успее".

За бъдещето на трикольорите Вуцов бе категоричен: "Трябва да използваме тези квалификации, за да обиграем и сплотим състав за европейското първенство. За него имаме повече шансове да се класираме. Това с подмладяването... само си приказваме. Вижте какви са нещата в младежкия отбор... какво да дойде отдолу".

В последния си мач младежите паднаха тежко у дома от Дания с 0:3 и така загубиха шансове за класиране на бараж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички