Петър Хубчев след 1:4 от Франция: Промени със сигурност ще има


Петър Хубчев след 1:4 от Франция: Промени със сигурност ще има
Снимка: Guliver/GettyImages

3304 0

Новият селекционер на националния отбор по футбол Петър Хубчев е готов да направи промени за гостуването на тима в Стокхолм на Швеция. Двубоят е от 21:45 часа българско време в понеделник, като бившият наставник на Берое призна на пресконференция, че загубата от Франция може и да тежи, но футболистите му трябва да се фокусират върху положителното.

"Мисля, че ще има промени. Два много тежки мача в рамките на няколко дни, нормално е да има умора. Промени ще има, но не мога кажа точно какви, заяви Хубчев.

ШВЕЦИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ БЪЛГАРИЯ, А ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА Е...

"Загубата от Франция едва ли е на 100% забравена, но ако има нещо положително, трябва да се концентрираме върху него. След мача с Швеция ще правим по-задълбочени анализи. Важно е футболистите да покажат максимума на възможностите си.

Швеция разчита на по-силов футбол, по-дълги топки. Играчите им са физически много добре сложени и практикуват по-агресивен стил. Иска ми се да опитаме малко повече да владеем топката. Много трудно играем срещу Швеция, но традициите са за това, да ги нарушаваме.

СЕРИОЗЕН ПСИХОЛОГИЧЕСКИ УДАР ПО ШВЕЦИЯ ПРЕДИ ДВУБОЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

Отказването на Златан Ибрахимович със сигурност е загуба за отбора, но едва ли отборът ще промени стила си, който практикува от доста време", коментира още Хубчев по време на пресконференцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички