"Имам голям морал, не чувствам вина": Борислав Михайлов с първи думи след хаоса в София, не каза нищо за оставка


"Имам голям морал, не чувствам вина": Борислав Михайлов с първи думи след хаоса в София, не каза нищо за оставка
Снимка: БГНЕС

3440 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов говори за първи път след хаоса в София около срещата между националния отбор по футбол и Унгария. Бившият футболист бе на разпит в Антикорупционната комисия и след изхода си от сградата говори пред представителите на медиите.

Какво каза Михайлов?

Конкретно Боби Михайлов не отговори на нито един въпрос свързан с оставката му, но успя да каже няколко думи пред колегите от медиите, преди да бъде изведен към своя автомобил от охраната.

"Ще ви кажа другата седмица. Имаме колективен орган, на който ще кажа какво трябва да правя. Говорихме за всичко, което интересува обществото - финансиране, абсолютно всичко. Не чувствам никаква вина. Това е мач на УЕФА, тя решава кога и къде да се играе. Не е уговорен мач, това са глупости. Имам много голям морал. Всичко, което са искали съм им го казал", бе коментарът на Михайлов.

Припомняме, че столицата преживя "безсънна нощ" заради сблъсъците между органите на реда и протестиращите. В днешния ден (17 ноември) излязоха много информации за редица пострадали както полицаи, така и протестиращи, а мнозина политици и общественици призоваха за оставката на Михайлов.

Нещо повече - ММС направи направи разкритие, в което става ясно, че БФС е получил лиценз по време на проверка за дългове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички