Илия Груев мечтае за участие на европейско или световно първенство с България


Илия Груев мечтае за участие на европейско или световно първенство с България
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

294 0

Националът на България Илия Груев заяви, че се надява някой ден да играе на европейско или световно първенство и че това трябва да е голямата цел на "лъвовете":

"Мисля, че когато си спортист се състезаваш винаги за най-хубавите неща. Аз се надявам някой ден да играя на европейско или на световно. Това трябва да ни е целта - да успеем".

ОЩЕ: "10 пъти го казах": Илиан Илиев иска да няма илюзии - Танзания и Азербайджан били на нашето ниво!

"Знам, в момента хората не го виждат това и нямат голяма надежда, но мисля, че това е футболът и всичко може да се промени бързо. Така че това е мечтата и ще съм много горд някой ден да играя на един такъв турнир с България", обясни Груев пред "Diema Sport 2".

Халфът на Лийдс се върна и към първите два мача на националния ни отбор под ръководството на Илиан Илиев - 2:2 с Унгария и 2:2 със Сърбия:

Илия Груев

"Първо трябва да кажа, че мисля, че свършихме хубава работа в двата мача с Унгария и със Сърбия. За жалост, Унгария ни изравни в последната секунда. В Сърбия пък имахме абсолютен шанс да бием...".

"Мисля, че с новия ни треньор се вижда друго лице на отбора и се надявам това да го продължим. Имаме 2 мача в Баку с Азербайджан и Танзания. Ако трябва да бъда честен, отборът на Танзания още не съм го гледал. Не знам, ще ни подготвят, когато сме там. Очаквам да се представим пак на добро ниво, както и в миналите два мача", каза още 23-годишният Груев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Илия Груев посочи най-добрия в света на позицията му и обясни: Трябва да съм много дисциплиниран!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички