Илиан Илиев намери бързо заместник на контузения Иван Турицов за националния


Илиан Илиев намери бързо заместник на контузения Иван Турицов за националния
Снимка: БГНЕС

2122 0

Левият защитник на Пирин (Благоевград) Андрей Йорданов ще бъде заместникът в националния отбор на България на контузилия се днес Иван Турицов от ЦСКА.

От клубния тим на Йорданов се похвалиха с новината в социалните мрежи преди мачовете на България срещу Танзания и Азербайджан в дебютното издание на турнира FIFA Series. Надпреварата ще се проведе в Баку в периода 19 - 26 март.

Ето какво пишат "орлетата" без редакторска намеса:

"Двама национали от представителния отбор на Пирин

Левият защитник Андрей Йорданов е повикан в националния отбор на България за мачовете срещу Танзания и Азербайджан в дебютното издание на турнира FIFA Series. Надпреварата ще се проведе в Баку в периода 19 - 26 март.

Централният защитник Виталис Ягодинскис е повикан в националния отбор на Латвия за контролите срещу Кипър и Лихтенщайн, които ще се проведат съответно на 21 и 26 март.

Пожелаваме успех, както на Андрей, така и на Виталис!"

Още: Последната победа на българския национален отбор над противник в топ 30 на ФИФА - скъп спомен или нов шанс? (ВИДЕО)

Припомняме, че по-рано днес Турицов се контузи и напусна терена още в 20-ата минута при победата на ЦСКА с 4:0 над Ботев (Пловдив).

Националите започват подготовка за мачовете в Азербайджан

Националният отбор на България се събира утре в Национална футболна база "Бояна" и ще пътува за Азербайджан във вторник, 19 март, с полет от летище София в 13:30 ч.

Първият мач на България е срещу Танзания на 22 март, а на 25 март селекцията на Илиан Илиев ще се изправи срещу домакините от Азербайджан.

Още: Официално: Българският национален отбор по футбол остана без треньор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички