Играчите зад граница, които Георги Дерменджиев ще използва за Лигата на нациите


Играчите зад граница, които Георги Дерменджиев ще използва за Лигата на нациите
Снимка: Getty Images/Guliver

1355 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Георги Дерменджиев съобщи имената на футболистите, играещи зад граница, на които ще разчита за битките през септември месец от Лигата на нациите срещу Република Ирландия и Уелс.

Ето и техните имена:

Страхил Попов (Хатайспор, Турция), Васил Божиков (Слован Братислава, Словакия), Кристиан Димитров (Хайдук Сплит, Хърватия), Иван Горанов (Шарльороа, Белгия), Кристиян Малинов (Льовен, Белгия), Георги Костадинов (Арсенал Тула, Русия), Божидар Краев (Мидтиланд, Дания).

През следващата седмица ще стане ясна и пълната група за гореспоменатите двубои, след като Дерменджиев ще оповести и своите избраници, които се състезават в българската Първа лига. Мачовете срещу Република Ирландия и Уелс са съответно на 3 септември и на 6 септември.

А преди известно време, националният селекционер Георги Дерменджиев призна, че в тази ситуация с пандемията от коронавирус не се знае дали няма в последния момент да пропаднат планове и да не може да разчита на футболисти, на които иска. Именно поради това, Дерменджиев призова играчите да се пазят от коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички