БФС обяви: Мачът на националния ни отбор с Ейре ще се играе в София


БФС обяви: Мачът на националния ни отбор с Ейре ще се играе в София
Снимка: БГНЕС

1437 0

Първият мач на националния отбор от Лигата на нациите срещу Ейре ще се играе в София. Имаше информации, че двубоят ще се състои на неутрален терен, а дори и в Дъблин, както настояваха островитяните, посочвайки като причина коронавируса в България. От БФС обаче опровергаха тази информация.

Ето и съобщението от футболната централа:

Във връзка с множеството запитвания по повод предстоящия двубой на България "А" срещу Република Ирландия от турнира Лига на нациите на 3 септември 2020 г. и след проведената днес видеоконферентна връзка с ръководството на УЕФА и изпълнителните директори на всички 55 членки, Българският футболен съюз информира спортната общественост у нас, че към момента няма индикации мачът да не се състои на стадион "Васил Левски" в София.

Футболната асоциация на Република Ирландия е в постоянен контакт с местните власти, като очаква най-късно до петък да бъде получено официално разрешение за изключение от правилото за 14-дневна карантина при завръщането на отбора в Дъблин.

Напомняме, че според изискванията на УЕФА септемврийските мачове под егидата на централата ще се проведат при закрити врата.

Вижте програмата на нашия тим в турнира Лигата на нациите тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички