Играч от Висшата лига на Англия: Очакваме тежък мач срещу България


Играч от Висшата лига на Англия: Очакваме тежък мач срещу България
Снимка: БГНЕС

1621 0

Българският национален отбор по футбол се намира в доста тежко състояние. Той е в серия от осем мача без победа, а само преди дни сензационно загуби на Националния стадион "Васил Левски" от Литва в квалификациите за Евро 2024.

С поражението "лъвовете" вече са последни в своята група без нито една победа. Литва пък спря своя поредица от 15 срещи без успех. За България няма да има повече мачове от евроквалификациите в тази пауза. Вместо това предстои контрола с Албания.

А от съперника се изказаха ласкаво за страната ни. Въпреки че Албания е лидер в своята група (в компанията на Чехия и Полша) и уверено върви към класиране, и то като първа в групата. И въпреки че България има 11 точки по-малко от същоя брой изиграни мачове.

Вратарят на Албания - Томас Стракоша, играе за Брентфорд, който се състезава в английската Висша лига. Бившият страж на Лацио призна, че очакват тежък сблъсък с българите, който ще се състои в Тирана.

"Ние очакваме тежък мач, но вярваме в нашите сили и очакваме да спечелим. Ние не гледаме на срещата като приятелски мач, а като официален. Имаме много силен екип, на който вярваме и не мислим кой е срещу нас, а играем искаме да играем смело и силно" - сподели той на пресконференция преди двубоя.

На същата среща с медиите пък селекционерът на Албания заяви, че не е справедливо България да има само две точки в евроквалификациите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички