Треньорът на Албания: Не е справедливо България да има две точки


Треньорът на Албания: Не е справедливо България да има две точки
Снимка: Getty Images

2372 0

Селекционерът на Албания - Силвиньо, даде пресконференция преди предстоящата контрола срещу националния отбор на България. Двубоят е насрочен за вторник от 19:00 часа българско време. 

Битката, която бразилецът предварително оцени с висока оценка, ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Треньорът на домакините коментира в Тирана, че България разполага с добри състезатели и не заслужава да разполага само с две точки в квалификациите. 

Коментарът на специалиста

"Мачът е важен, България играе с трима в отбрана, понякога сменя системата. Това са важни мачове, въпреки че говорим за приятелска среща. Може да се очакват промени в състава, три-четири. Не е лоялно сега да кажа кои ще играят. Достигането до успех не е лесен процес, не става лесно. България има две точки, футболът не е логичен спорт, няма справедливост, когато говорим за футбол.

Отборът на България играе високо, играе добър футбол. Няма ключ и тайни в играта. Важното е повечето време да имаме еднакви идеи. Българите имат високи и смели играчи, добри са. Гледал съм няколко мача. Няма ключ към успеха - всички да мислим еднакво и да действаме, така се успява.

Имах среща с президента на албанската федерация на вечеря в Милано, така приех да работя в Албания. Като играч на Бразилия съм се изправял срещу вашия треньор Кръстаич, когато той беше национал на Сърбия.

Дали имам конфликт с Армандо Броя? Не, според лекарите той не е готов да играе. Става дума за контузия, която отново се обади", обясни бразилският специалист пред медиите.

Вижте последния шанс, по който България може да се класира за Евро 2024!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички