Хубчев: В много малка степен видях желанието в отбора


Хубчев: В много малка степен видях желанието в отбора
Снимка: БГНЕС

3489 0

Селекционерът на България Петър Хубчев сподели, че според него не във всчико играчит е имало достатъчно желание в двубоя срещу Франция, загубен с 4:1.

"В много малка степен видях желанието в отбора. Имаше го само в някои момчета, не мога да отговоря защо. Мисля, че физически не можем да се мерим с тоя отбор на Франция. Пак нещата опират до желание, мъжество и професионализъм. Това ще го чистим тепърва", сподели Хубчев.

"Мачът започна добре за нас, точно както ние си го представяхме. Но твърде малко време след гола се държахме така, както искахме. Не бяхме агресивни, не бяхме близо до противника. Имаше напрежение и нервност."

"Le Parisien": Спокойно, България е сянка на онзи тим от САЩ'94

"Ако трябва да сме реалисти, разликата е много голяма и едва ли можем да се сравняваме с Франция", сподели още специалистът, след което разкри какво според него е убило надеждите на отбора за нещо различно от загуба.

Селекцонерът очаква за мача с Швеция да види по-голямо желание в играчите."Поне в 5-6 човека видях това, което искам да виждам, а това е много малко за един национален отбор. Най-важната ми задача е да върна желанието. Сами разбирате, че имам страшно малко време до мача в Швеция, а трябва да гледам нещата в детайли", сподели Хубчев.

Според него головете на Франция са заради грешки на българския тим, но Хубчев оправда сгрешилите и отново заяви, че очаква още по-голямо себераздаване.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички