Хеттрик на Черне сломи България U19 срещу Словения U19 (ВИДЕО)


Хеттрик на Черне сломи България U19 срещу Словения U19 (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1810 0

Юношеският национален отбор на България до 19 г. загуби от връстниците си от Словения с 1:3 в приятелски двубой, игран при тежки метереологични условия на базата на БФС в Бояна в сряда вечер (23 август).

Възпитаниците на старши треньора Ангел Стойков бяха по-активният отбор в по-голямата част от мача, но грешки в защита позволиха на съперника да се поздрави с крайния успех.

В състава на България U19 започнаха доста от играчите, класирали България U17 на финалите на Евро 2022 преди няколко месеца. "Лъвчетата" започнаха по-добре на наводнения терен и установиха преимущество, но при една контраатака Словения успя да открие чрез Гаспер Черне.

Втората част започна по най-неприятния начин за нашия тим, след като още в първата си атака гостите вкараха второ попадение, отново чрез централния си нападател Черне. В средата на полувремето, пак след контраатака, Словения вкара и трети гол - Черне оформи хеттрик с глава.

В 76-тата минута България успя да върне едно попадение, дело на Борис Димитров, а до края пропусна още няколко положения, но така и не успя да навакса изоставането си. Втората проверка между двата тима е на 25 август от 20:00 часа!

ПЪЛЕН ЗАПИС от България U19 1:3 Словения U19:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички