Оставката е ФАКТ, а Тити Папазов написа: Бях принуден да взема това решение под натиск


Оставката е ФАКТ, а Тити Папазов написа: Бях принуден да взема това решение под натиск
Снимка: Lap.bg/Ilian Telkedzhiev

3009 0

В ранните часове на 24 август Константин Папазов потвърди с пост в социалната мрежа Facebook, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на ФК Левски!

*Припомняме, че във вчерашния ден на "Герена" се състоя среща на високо равнище, на която е било обсъдено актуалното финансово състояние на клуба (прочетете какво сподели Петър Ганев след сбирката).

Ето какво написа Тити Папазов (оригиналният правопис е запазен), който твърди, че е бил принуден да подаде оставка:

"Подадох оставка от Надзорния съвет. Со бственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно!Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!".

Малко по-късно баскетболният треньор написа втори уточнителен пост, в който обяви, че на този етап няма какво повече да каже по темата:

"До всички медии и журналисти! 28 години не съм отказал никому интервю. Темата с оставката ми е напълно изчерпана в предишният пост. На този етап не смятам да кажа нищо повече. Благодаря Ви предварително. Бъдете коректни един към друг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички