Хаосът у нас накара в Унгария да се чудят: Ще се състои ли мачът изобщо?


Хаосът у нас накара в Унгария да се чудят: Ще се състои ли мачът изобщо?
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2497 0

Истински хаос цари около организацията за провеждането на евроквалификацията между България и Унгария. Първоначално тя трябваше да се проведе в София, но след опасения от протести и препоръка от УЕФА бе преместена в Пловдив.

Именно тогава започна и цялата драма, тъй като се оказа, че стадион "Христо Ботев" не е готов да приеме срещата на 16 ноември. Решението допълнително ядоса и голяма част от футболната общественост, тъй като двубоят ще се играе пред празни трибуни.

В Унгария се чудят какво става с предстоящия мач

И докато у нас, тепърва има доста проблеми за разрешаване, то унгарците очакват окончателното решение за важната за тях среща. Те все още се борят за Евро 2024 и хаоса покрай двубоя със сигурност ги ядосва.

Унгарското издание "Origo Sport" включи очерка си за най-важните новини - точно тази с неяснотата къде ще се играе сблъсъка. В момент от материала дори се задава въпросът дали въобще ще се играе. Най-вероятно изцяло иронично заради цялата сага. 

"Вместо решение има само още въпроси около квалификациите за Европейското първенство по футбол България – Унгария на 16 ноември. Новото място, определено от българската федерация, не е подходящо за никаква среща, още повече за квалификация за европейско първенство, така че сега въпросът е по-скоро дали мачът изобщо ще се състои?", пише изданието, като споменава и посещението на Георги Иванов-Гонзо в Пловдив.

Последната информация от тази сутрин пък класи, че строителят на "Колежа" е размислил и все пак е уведомил БФС, че може да се играе срещата там. Дали това е поредното предпоследно - скоро ще разберем.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички