Гигс: България показа много качество в мача срещу Република Ирландия


Гигс: България показа много качество в мача срещу Република Ирландия
Снимка: Bedroom

1343 0

Селекционерът на Уелс Райън Гигс сподели, че е обърнал специално внимание на националния ни отбор преди срещата днес, като обясни върху какво трябва да обърнат внимание, за да не сгрешат. Срещата между Уелс и България е днес от 16 часа.

„Българите ще бъдат разочаровани заради късния гол, който допуснаха срещу Ирландия. Наблюдавах ги и отделих специално време на играта с топката на българския национален отбор. Ние трябва да се справим по-добре в някои аспекти на играта в сравнение с мача срещу Финландия. Надявам се на по-позитивно представяне, но няма да е лесно. България показа много качество в мача срещу Република Ирландия“, каза Райън Гигс.

"Самочувствието на играчите е високо заради трите поредни победи, въпреки че очевидно не са постигнати близо като период. Прегледахме последните мачове и това, което бихме могли да направим по-добре. Наистина съм доволен от инерцията, която имаме в момента. Подобно нещо е трудно да се постигне в международния футбол. Онзи ден не се представихме добре срещу Финландия, но бях истински доволен от победата, защото тя ни беше необходима“, коментира още Гигс. А какви промени готви за днешния двубой - може да видите в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички