Георги Иванов-Гонзо разкри уговорка със Станимир Стоилов и лоша новина за дебютант за България


Георги Иванов-Гонзо разкри уговорка със Станимир Стоилов и лоша новина за дебютант за България
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2284 0

Техническият директор към БФС Георги Иванов – Гонзо изрази мнението си след успеха на националния отбор на България с 2:0 срещу Кипър в Ларнака.

 „Стана добър мач. Смятам, че играхме добре. Футболистите изпълниха тактическите указания. Радваме се, защото започваме да надграждаме. Победите са важни за самочувствието. В националния отбор всички мачове са важни“, коментира Гонзо.

Футболистите подходиха сериозно. Всички искаме да виждаме отбора по този начин и да се развива. За нас е важно, че са налице желание и енергия. Играхме добре, агресивно, не дадохме възможност на Кипър да създаде ситуации пред нашата врата. Димо Кръстев има някакъв проблем. Утре ще направим резонанс, другите са здрави“, продължи той.

Иванов разкри, че е имало договорка с Левски, ако Роналдо не се възстанови за предстоящия мач с Вихрен Сандански за Купата на България, Марин Петков да се върне в София.

Имахме уговорка в Мъри Стоилов, ако Левски не можеха да възстановят Роналдо, можехме да изпратим Марин Петков утре в София, но остава с нас“, сподели Гонзо.

Виждам бъдеще в играчите. След години ще бъдат на по-различно ниво и тогава ще бъдат най-големите успехи на България. Работим добре от първия ден“, завърши техническият директор към БФС.

А ето какво обяви Младен Кръстаич след третата си поредна победа начело на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички