Люксембург - България по ТВ: Eто къде да гледаме втората контрола на "лъвовете"


Люксембург - България по ТВ: Eто къде да гледаме втората контрола на "лъвовете"
Снимка: Getty Images

7343 0

България се отправя на гостуване в Люксембург за втората насрочена контрола на "лъвовете" по време на паузата за Световното първенство в Катар. Там възпитаниците на Младен Кръстаич ще премерят сили с местния национален тим.

Двете селекции не са играли една срещу друга от 2017-а година, когато България не успява да се наложи като гост - 1:1, докато двубоят по-рано в София завършва при 4:3. Мачовете са част от квалификационната фаза на Световното първенство.

Сега България е изцяло променена от въпросния период преди 5 години, а новият селекционер Младен Кръстаич работи сериозно по изграждането на нов национален отбор, който да включва много млади играчи. 

Неговите възпитаниците вече спечелиха три поредни двубои под негово ръководство - домакинство и гостуване на Гибралтар и Северна Македония за Лигата на нациите и визита на Кипър в контролна среща преди броени дни. 

Гледайте НА ЖИВО по БНТ 2 четвъртия мач на "лъвовете" под ръководството на сръбския наставник от 16:00 часа. В същото време ще може да следите двубоя НА ЖИВО със SportLive.bg!

По-късно ще може да проследите НА ЖИВО Катар - Еквадор отново със SportLive.bg! Прочете повече за първия двубой от Мондиал 2022 ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички