Милан Миятович: През второто полувреме се натрупаха само лоши неща за нас, но показахме борба


Милан Миятович: През второто полувреме се натрупаха само лоши неща за нас, но показахме борба
Снимка: Оф. сайт на Левски

1630 0

Вратарят Милан Миятович се превърна в герой за Черна гора срещу България, след като остави тима си в мача със спасена дузпа при човек по-малко на терена. Домакините спечелиха европейската квалификация в Подгорица с 2:1.

Победата остави черногорците в битката за едно от първите две места. Българският отбор пропусна много ситуации и в крайна сметка домакините триумфираха, увеличавайки актива си в група G на 8 точки.

"Доста тежък в психическо отношение мач след шока в Литва. През първите 15 минути бяхме нервни, после се върнахме в мача, успокоихме се. В края на полувремето стигнахме до първи гол. През второто нещата започнаха да се трупат само в лоша посока за нас – червен картон, дузпа, изравниха ни. Но показахме желание и борба", започна Миятович след двубоя.

"Ето как трябва да изглежда един национален отбор. Имаше желание у всички нас да спечелим и да донесем добри моменти за националния отбор. Когато даваш 100%, това се връща в най-трудните и най-добрите моменти", допълни стражът, който е познат у нас от периода си в Левски. Стеван Йоветич пък отличи трима български национали.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички