Треньорът на месец август - Хубчев: Франция ще ни сплоти още повече


Треньорът на месец август - Хубчев: Франция ще ни сплоти още повече
Снимка: БГНЕС

1571 0

Селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев изрази прикрит оптимизъм по повод предстоящата световна квалификация срещу Франция в София. Мачът е на 7 октомври и е важен и за двата отбора.

Хубчев говори по време на награждаването си за треньор на месец август в традиционната анкета на Пресклуб "България". Неговият отбор пък получи признанието за тим на месеца.

"Вярвайте, че приемам сериозно тази награда. За мен е от голямо значение, дори да е смешно в очите на някои. Знам, че моите отношения с представителите на медиите понякога не са в рамките на нормалното. Понякога сме на различно мнение. Благодаря от сърце", бяха първите думи на треньора.

Той посочи, че голямата заслуга с момчетата да бъдат там е на целия отбор. "Смятам, че заслугата е по-голяма за момчетата, с които работим", добави той.

Относно гостуването на звездния отбор на Франция след няколко дни специалистът коментира:

"Всички се събираме винаги с чувството, че ще завършим добре. През седмицата ние ще държим на нещата, които искаме да налагаме в националния отбор. Важно е да убедим повече и повече всички момчета в методите, които смятаме за правилни. Надяваме се всички да сме здрави и на една много добра работа. Много реално знаем срещу кой играем, но смятам, че този противник още повече трябва да ни сплоти".

"Не лозунгите, а играта ще докара хората на стадиона. Може би всеки мач убеждава и хората, и самите футболисти, че това е пътят. На това се надявам. Нашата задача е да убедим момчетата да са на такова ниво, че да се противопоставим на Франция. Мисля, че откакто сме тук, това се потвърждава. Изпуснахме един тънък момент. Сигурен съм, че ако бяхме победили Беларус, стадионът срещу Швеция щеше да е пълен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички