Емил Костадинов отхвърли спекулациите, че баражът с Унгария няма да е в България


Емил Костадинов отхвърли спекулациите, че баражът с Унгария няма да е в България
Снимка: БГНЕС

2317 0

Отговорникът за младежките национални отбори Емил Костадинов заяви, че е мъжкият ни тим има реални шансове да се класира за Европейското първенство през лятото, като обяви за спекулации новините, че двубоят срещу Унгария в баражите няма да e в София.

"Доста години не сме имали шанс да се класираме на голямо първенство. Наистина е реален този шанс. Играем в България, а у дома и стените помагат. Спекулации са информациите, че националният стадион няма да е готов за мачовете. Има доста време до Конгреса. Първо трябва да помислим за футбола и чак след това ще мислим за Конгреса. Не съм мислил за кандидатура. Отстрани изглежда, че футболния съюз е лесен за управление, но това не е така", каза той.

Бившият нападател също така сподели, след победата на юношеския национален тим над Узбекистан с 2:0. "Мисля, че момчетата играха добре. Важно е треньорът какво ще каже. Има доста време до квалификациите и има доста работа за вършене. Дано всички да са здрави. В Елитните групи винаги е тежко. Надявам се да покажем добър футбол и да победим. Най-важното е, че имаме шансове".

Преди повече от месец отново имаше съмнения, че няма да можем да домакинстваме, но тогава причината бе ВАР, като от УЕФА ни успокоиха, че те ще имат грижат за системата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички