Индиана Василев е отказал да играе за България


Индиана Василев е отказал да играе за България
Снимка: Guliver/GettyImages

3713 0

Талантът от школата на Астън Вила Индиана Василев е отказал да се състезава за националния отбор на България. Това съобщи селекционерът на България Георги Дерменджиев. 65-годишният специалист е в Турция, където днес изгледа победата на Лудогорец срещу Кайрат с 6:0.

Дерменджиев сподели, че са били водени разговори с атакуващия футболист на Астън Вила Индиана Василев. Крилото обаче „любезно“ е отхвърлило възможността да се състезава за България, тъ като не иска да се въвлича в негативизма, който кръжи около българския футбол. „Индиана Василев от Астън Вила е имал запитване от младежкия национален отбор с официално писмо към английския тим. Там са отказали любезно. Преди 5-6 дни имаше официален разговор с човек от БФС и бащата на Индиана Василев, който също любезно е отказал. Дори каза, че той не иска да се намесва в негативното отношение към националния отбор”, каза Дерменджиев.

18-годишният футболист прави силно впечатление с изявите си на Острова, като наскоро дебютира и във Висшата лига на Англия. А ето какъв трофей може да спечели футболистът с български корени след месец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички