Емил Костадинов: Някои футболисти идват в националния отбор само когато имат нужда


Емил Костадинов: Някои футболисти идват в националния отбор само когато имат нужда
Снимка: БГНЕС

1616 0

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов смята, че част от футболистите идват в националния отбор само когато имат нужда да бъдат трансферирани. Костадинов коментира трите поражения на "лъвовете", както и причините за упадъка на българския футбол.

"Тежка десетдневка за нас и за българския футбол, тежко е. Просто трябва да направим така, че всички хора да гледат в една посока и да се работи правилно. В последните години само си ги говорим тези неща.

Едни се оправдават с футболния съюз, други се оправдават с клубовете, в крайна сметка футболистите се раждат в клубовете, изграждат се там, това е съвкупност от грешки на всички нас, трябва да се работи в една посока, за да може българският футбол да бъде фактор в Европа", каза Костадинов.

"Всеки може да си говори каквото иска. Конгресът си е конгрес, всеки има идеи. Системата ВАР ще успокои футболните хора. Националният тим има още два мача след това ще извикаме треньорът да каже своята оценка за работата и ще решим.

Някои от футболистите идват в националния отбор само когато имат нужда, когато трябва да бъдат трансферирани, да бъдат продадени. Това ми прави впечатление, защото доста години съм около националния отбор. Има грешки, които трябва да се оправят", смята Костадинов.

Междувременно бившият национален селекционер Красимир Балъков призова за абсолютен рестарт на българския футбол (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички