Емил Костадинов: Надявам се националният стадион да се пука по шефовете


Емил Костадинов: Надявам се националният стадион да се пука по шефовете
Снимка: БГНЕС

1398 0

Емил Костадинов вярва, че националният ни отбор има всички шансове да се класира на Европейското първенство. През март България ще играе с Унгария в бараж за класиране на шампионата, като при победа ще има още един двубой. Шефът в БФС е сигурен, че няма да имаме никакви проблеми и ще бъдем домакини в срещата срещу унгарците.

"Първенството започва с дерби, да се надяваме да гледаме футбол на по-високо ниво и да се радват хората. Бяха пуснати спекулативни новини. Баражът срещу Унгария ще се проведе в България на националния ни стадион "Васил Левски". Да се надяваме, че той ще се пука по шевовете и момчетата да победят. Аз съм оптимист. Имаме шанс за първи път от доста години и трябва да го използваме максимално"", каза Костадинов пред "Evima Sport".

"Имаше катаклизми във футболния съюз, но хората, които оставаме там, се опитваме и правим всичко по нашите сили федерацията да излезе от трудната ситуация. И това ще стане, защото във федерацията има хора, които мислят за футбола и за това живеят", добави още той.

Междувременно селекционерът Георги Дерменджиев даде малко повече подробности за своите планове, като сподели, че и футболист от Втора лига може да попадне в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички