Драган Стойкович: Който подцени Десподов, Чочев, Делев... Ще има проблеми


Драган Стойкович: Който подцени Десподов, Чочев, Делев... Ще има проблеми
Снимка: Getty Images

2129 0

Селекционерът на СърбияДраган Стойкович, сподели мнението си преди утрешното гостуване на България в Разград, което е част от европейските квалификации за Евро 2024. 

Двубоят е с начален час 21:45 и ще може да го проследите във вторник НА ЖИВО със SportLive.bg! В него западната ни съседка влиза като категоричен фаворит, според букмейкърите. 

Вече на няколко пъти основните действащи лица сред "орлите" признаха, че излизат на 100% за успех на "Хювефарма Арена", тъй като максимално би ги приближил до предстоящата надпревара в Германия. 

Самият Стойкович призна, че не би могъл да подцени "лъвовете" и ще пусне оптимален състав срещу България. Той отчете класата на футболисти като Десподов, Чочев, Делев, Илиев, Груев.

Коментарът на Стойкович

"Няма никакви новини около отбора. Идваме в добро състояние в Разград, радваме се, че ще играем на този добър стадион, на прекрасен терен. Благодаря на Бога, че всички са здрави. Тактиката ли? Ще излезем с отбора, който може да спечели този двубой. Няма да подценим никой, имам голям респект към вашия отбор. Млад отбор, който иска да се доказва.

С пълен респект излизаме срещу България. Вашият отбор има Десподов, Чочев, Делев, Илиев, Груев – сериозни играчи. Който ги подцени, ще има проблеми. За нас не е проблем един час по-малко или повече кога ще се започне срещата. Младен Кръстаич е мой добър приятел. За първи път се изправям срещу сърбин, ще бъдем фокусирани спрямо нашия съперник. След мача пак ще бъдем приятели. 

Всеки мач за нас е финал – това казахме преди квалификациите. Това е финал номер 3. Идваме да наложим своя стил на игра и да победим. На първо място задачата ми е да видя какво ще прави моят отбор. Анализирали сме какво правят българите, разбира се, но приоритет ни е нашето представяне утре. Да, няма ги Йович, Митрович и Влахович в атака. Ще решим утре кой ще започне мача, може и с двама нападатели да играем", обясни Стойкович в Разград.

Следете всичко най-интересно около българския национален отбор със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички