Разочарованият Кирил Десподов: Не трябва да си правим чики-рики на терена


Разочарованият Кирил Десподов: Не трябва да си правим чики-рики на терена
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

4594 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България - Кирил Десподов, сподели своето мнение за представянето на "лъвовете" след поражението с 0:1 в Пловдив от Иран в приятелска среща на стадион "Христо Ботев". Футболистът на ПАОК изрази разочарованието си от крайния резултат и посочи, че бързо трябва да бъде забравен този мач.

Мнението на Десподов

"Основният проблем бе, че не изпълнихме това, което се искаше от нас. По време на мача имахме план за действие, но като започна мача, нямаше нищо от това, което сме тренирали", започна Десподов.

"Съгласен съм, не успяхме да създадем доста голови положения. Имахме 1-2, но не ги изиграхме по-най-добрия начин. Надявам се в следващия мач да се подобрим и да имаме повече положения".

"Всяка една загуба не се приема по добър начин. Това, че е контрола, не значи, че трябва да излезем и да си правим чики-рики на терена. Най-добре е да го забравим този мач, да си видим грешките и в следващия мач да не ги правим. За мен няма значение, където ме пусне треньорът, там ще играя", завърши крилото.

Младен Кръстаич посочи причината за поражението от Иран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички