Димитров: Резултатите са лъжливи, даваме солидна заявка за първия тим


Димитров: Резултатите са лъжливи, даваме солидна заявка за първия тим
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1123 0

"Нашите момчета не са по-лоши от тези на Нидерландия, въпреки разликата в цената. Средата тук е отровена". Това заяви селекционерът на младежите на България Александър Димитров след 0:0 с лалетата" в квалификациите за Евро 2023.

"Нека да сме по-скромни, по-смирени в оценките си. Отборът на Нидерландия е класа, ние се опитахме да се противопоставим и в известна степен успяхме. Жалко, че не успяхме да спечелим. Работихме върху манталитета на победител. Много сме мачкани и от там идват тези неща. Радвам се, че публиката скандираше", продължи треньорът.

"Няма да ползвам клишета. Целта ми е да побеждаваме и да сме първи, а отборът да израства. И най-големите ми критици не могат да го отрекат. Нашата група е равностойна. Резултатите са лъжливи. Всички се представят добре и искат да се надиграват. Всичко може да се случи в нашата група. Целите ни са да подготвим футболисти за първия отбор. Играчите, които са с нас, дават солидна заявка", завърши Димитров. А ето една позитивна новина за неговия тим и този до 17 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички