България без един от важните си играчи в баража срещу Унгария


България без един от важните си играчи в баража срещу Унгария
Снимка: Getty Images/Guliver

2800 0

Селекционерът на националния отбор по футбол Георги Дерменджиев получи лоши новини преди решителния бараж за класиране на Евро 2020 срещу Унгария. Един от важните футболисти в тима на България Кирил Десподов ще пропусне срещата заради контузия.

Според медиите в Австрия крилото на Щурм Грац ще трябва да се подложи на операция на крака тази седмица. Очаква се 23-годишният футболист да отсъства от терените между 6 и 8 седмици. Десподов не бе извикан за предстоящата контрола на България срещу Беларус в средата на другата седмица, тъй като датата е неофициална и Дерменджиев иска да пробва различи футболисти. Бившият играч на ЦСКА и Каляри има 12 мача с екипа на „трикольорите“, в които е отбелязал 1 гол.

Двубоят срещу Унгария ще се играе на 26-ти март на стадион „Васил Левски“. Ако футболистите на Георги Дерменджиев успеят да преодолеят „маджарите“, те ще се изправят срещу победителя от другия полуфинален бараж между Исландия и Румъния на 30-ти март отново на Националния стадион. А ето на кои играчи се довери селекционера за предстоящия приятелски мач срещу Беларус на 26-ти февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички