Цветомир Найденов с убийствена ирония към Кръстаич, обясни "защо Чочев не играе"


Цветомир Найденов с убийствена ирония към Кръстаич, обясни "защо Чочев не играе"
Снимка: принтскрийн

4750 0

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов отново бе критичен към селекционера на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич. Още преди старта на двубоя срещу Унгария Найденов иронизира избора на стартови 11, определяйки ги като "страхотни".

"Страхотен стартов състав! Господин Младен Кръстаич изнася футболни лекции на цялата треньорска школа у нас. Срещу Черна гора само невиждан лош късмет го лиши от победата, но днес съм сигурен, че Господин Младен Кръстаич ще изкове убедителна победа с поне 2 гола разлика! Успех!

#свакатичастмайсторе" - написа той.

Ден след загубата с 0:3 от Унгария пък Найденов се отнесе с още по-голям сарказъм към Кръстаич. Той намеси и темата с това, че Ивайло Чочев, който е голмайстор на Първа лига към момента, дори не бе повикан. За целта иронично обясни защо не е избран от Кръстаич.

"Да, загубихме една битка с Унгария заради липсата на спортно щастие и съдиите, но съм твърдо убеден, че Господин Младен Кръстаич ще спечели войната и ще постигне с лекота класиране за Евро 2024!

Забелязвам, че редица нездрави членове на обществото наречено “ Футболните хора” задават въпрос на Господин Младен Кръстаич : Защо не играе Ивайло Чочев ?

Така. Защо да играе ?! - риторично. Съмнителен е просто. Много съмнителен! Чочев е дефанзивен халф, а има за последните 2 сезона над 30 гола и 15 асистенции. Дефанзивният халф във футбола трябва да брани, а не да ми вкарва голове. Следователно : Господин Младен Кръстаич е прав да пуска в игра друг дефанзивен халф с 1 гол и 0 асистенции в последните 2 сезона! Долу ръцете от Господин Младен Кръстаич!

#свакатичастмайсторе" - написа Найденов.

След победата с 3:0 пък треньорът на Унгария посочи "слабото място" на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички