Чорбаджийски разкри какво е първото нещо, което Дерменджиев е казал на националите ни

Българският защитник Божидар Чорбаджийски сподели очакванията си от националния отбор, като разкри и какво е поискал от играчите новият селекционер Георги Дерменджиев.

"Доста приятни впечатления имам от първите 24 часа. Рано е да се каже какво е настроението, защото не сме тренирали заедно. Днес ще се съберем всички и ще видим идеите на старши треньора. Има добро настроение, обстановката е добра, готови сме за работа. Първото, което треньорът ни каза е, че вярва в нас и че можем да постигнем това, за което сме се събрали. Той ще каже какво трябва да се промени", каза Чорбаджийски.

Капитанът на Локо (Пловдив) обяви личната си цел с националния отбор

Капитанът на Локомотив Пд Димитър Илиев сподели, че се надява повиквателната в националния отбор да не е единичен случай, а да се утвърди в отбор...

"Националният отбор ми липсваше, да. Всеки иска да бъде част от националния отбор. Надявам се, че ще помогна на отбора. Дано занапред да имаме по-положителни резултати. Още не мога да ви дам отговор на въпроса за това колко сили имаме. Дошли сме тук да се доказваме, а не да пестим сили. За България не се пестят сили", завърши бранителят.

Междувременно се зафоря сериозна сериозна драма около шефското място в БФС. Ето защо.

Още по темата

Please select answer!